4 Mayıs 2016 Çarşamba

Kaliteli Web Tasarim

Doğru Web Tasarım

Doğru web tasarım olarak İstanbul ofisimizde İstanbul Zeytinburnu başta olmak üzere kaliteli web tasarım hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca web programlama ve seo hizmetleri de sunmaktayız.

Kaliteli Web Tasarım Nedir?

Doğru Web Tasarım standartların üzerinde, sizler için en iyi özellikleri sunduğumuz hizmettir. Bir web sitesi üretirken site üzerinden amaçlanan hedefin iyice araştırılması ve amaca uygun bir yazılım ve tasarımın geliştirilmesi son derece önemli bir husustur. Özel Web Tasarım, alan adıyla, web alanıyla, web programıyla bir bütün olmalı ve sunulacak hizmete göre belirlenmelidir. Örnek vermek gerekirse alan adı seçilirken seo uyumlu olmasına çok dikkat edilmeli aksi taktirde ileriye dönük çok fazla seo maliyetleri çıkacaktır. Web yazılımın seo uyumlu olmaması halinde siteniz olduğu yerde kalacak ve arama motorları tarafından görülemeyecektir.

Doğru Web Tasarım İçin Nelere Dikkat Ediyoruz?

Doğru Web Tasarımı için yukarıda yazdığımız en önemli işlemlere ek olarak;

  • Responsive tasarım olmasına ( pc, tablet ve telefon uyumlu omasına )
  • Site içi seo özelliğinin bulunmasına ( site içi seo her eklediğiniz konunun otomatik olarak arama motorları tarafından görülmesini sağlar )
  • Tüm tarayıcılara uyumlu çalışmasına ve hatasız çalışmasına ( internet explorer, google chrome, mozilla firefox, yandex vs. )

bu özellikler olmazsa olmazımızdır. Bunların dışında devamlı kendimizi yeni bilgilerle geliştiriyoruz. Sizde kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin. İstanbul web tasarım firması olarak size en özel ve uygun teklifi sunalım.

Doğru Bilişim

0212 664 55 32

0531 500 95 44

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İST

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder