13 Mayıs 2016 Cuma

Laptop tamiri ve bakim

Çağımızda kaliteli Bilgisayar tamir ve bakımı hizmeti alabileceğimiz yerler oldukça az, bu eksikliği farkettik ve doğru Notebook onarım ve bakım için doğru bilişim (Şafak Saraçoğlu) bünyesinde bu hizmeti sunmaya karar verdik.

Laptop onarım ve bakımı konusunda uzman hizmet

Notebook tamiri ve bakımı konusunda tecrübeli profesyonel kadromuzla her çeşit bakım ve onarım hizmeti vermekteyiz.

Laptop tamiri ve bakımı, Notebook tamiri ve bakımı, Bilgisayar tamiri ve bakımı, Lcd onarımı, Ekran onarımı ve değiştirilmesi, Laptop kasası onarımı, Laptop anakart onarımı, ramlerin değiştirilmesi, soketlerin değiştirilmesi, ses kartı onarımı, ekran kartı tamiri, termal macunun değiştirilmesi, chipsetlerin değiştirilmesi, bilgisayar içi temizlik ve bilgisayar, notebook, laptop ile ilgili tüm arızaları bulup onarıyoruz.

Her türlü kurumsal notebook bakım, açılma sorunlarına, kapanma sorunlarına, yavaşlama sorunlarına çözümler sunuyoruz. Ayrıca driverların yüklenmesi ve güncellenmesi, antivirüs yüklenmesi, bilgisayar hızlandırılması gibi konularda çözümlerimiz mevcut.

Notebook onarımda 3 ay hizmet garantisi

Onarımını yaptığımız laptop 3 ay hizmet garantisi altındadır. 3 ay içinde aynı arızadan getirilirse ücretsiz onarım yapıyoruz.

Onarım ve Bakım İletişim Bilgileri

0212 664 55 32

0531 500 95 44

destek@onarimvebakim.com

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İSTANBUL

Etiketler: bilgisayar tamiri, bilgisayar onarımı, laptop tamiri, laptop onarımı, notebook tamiri, notebook onarımı, laptop servisi, notebook servisi, bilgisayar servisi, doğru laptop onarım, kaliteli laptop onarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder